Martin Sweers

Martin is geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van mensen en haalt inspiratie uit de energie van de natuur. Zijn werk kan makkelijk worden herkend door de sterke karakters en flinke contrasten. Zijn doel is om kleine betekenissen in zijn werk te stoppen. Je kan zijn werk zien in o.a. Vogue Germany, Mexico, L’Officiel, Marie Claire, Elle Russia & Allure.

studiosweers.com

Jeroen W Mantel

Jeroen heeft zich sinds de start van zijn loopbaan altijd bevonden in het schemergebied tussen mode- en portretfotografie. De mens in de mode en de mode in de mens. Altijd op zoek naar authenticiteit en oprechtheid in zijn onderwerp door middel van timing en van het maken verbinding.

jeroenwmantel.com

Tom ten Seldam

Sociaal contact heeft Tom altijd erg belangrijk gevonden. Zijn fotografie is contrastvol, conceptueel, vrolijk en kleurrijk, met waar mogelijk een vleugje humor. Het sociale aspect ervaart Tom als het belangrijk onderdeel van zijn vak. Tom fotografeert voor magazines als Cosmopolitan, Cosmogirl en Viva.

tomtenseldam.com

Rachel Schraven

Rachel probeert met haar werk ieder individueel te eren die voor haar lens komt. Haar foto’s worden gekenmerkt door het pose vrije karakter op een natuurlijke manier. Ze wil graag beeld maken dat de kijker prikkelt om zelf te interpreteren wat het beeld kan betekenen.

rachel-photography.nl

Valentina Vos

Van origine is Vos een modefotograaf maar al snel breidde haar werk zich uit naar portretfotografie met af en toe een uitstap naar stillevens. Valentina Vos’ haar herkenbare en persoonlijke stijl onderscheidt zich door kleur- en lichtgebruik.Daarnaast zit er vaak humor in haar werk. Een goede sfeer tijdens het fotografen is volgens Valentina het aller belangrijkste.

valentinavos.com