Martin Sweers

Martin is geïnspireerd door de natuurlijke schoonheid van mensen en haalt inspiratie uit de energie van de natuur. Zijn werk kan makkelijk worden herkend door de sterke karakters en flinke contrasten. Zijn doel is om kleine betekenissen in zijn werk te stoppen. Je kan zijn werk zien in o.a. Vogue Germany, Mexico, L’Officiel, Marie Claire, Elle Russia & Allure.

studiosweers.com

Jeroen W Mantel

Jeroen heeft zich sinds de start van zijn loopbaan altijd bevonden in het schemergebied tussen mode- en portretfotografie. De mens in de mode en de mode in de mens. Altijd op zoek naar authenticiteit en oprechtheid in zijn onderwerp door middel van timing en van het maken verbinding.

jeroenwmantel.com

Emil Pabon

Emil Pabon is nu 10 jaar modefotograaf. In zijn series onderzoekt hij wat mode kan zijn met een laagje ironie en zelfbewustzijn. Hij heeft geschoten voor oa de Elle, Vogue Nederland, The Greatest, Vanity Fair Italy en Komono, en zoekt mooie, losse en spontane momentopnames met zijn modellen met een vleugje absurditeit.

emilpabon.eu

Maarten Kools

Paul is een grafisch werker in zijn fotografie. meestal zwart wit, niks overbodigs en indringend. Licht en vorm zijn belangrijk in zijn werk. Hij werkt voor LINDA, Parool, het Rijksmuseum en meer.

maartenkools.com

Martijn Senders

Martijn’s carrière als fotograaf is zeer divers met als hoofddiscipline Mode. Zijn drijfveer is de honger en tevens nieuwsgierigheid voor nieuwe dingen en een constante ontwikkeling. Met als belangrijkste beeld criteria, het moet ‘pleasing to the eye’ zijn. Werk van hem vind je terug in o.a. bladen als; Harper’s Bazaar, Marie Claire, L’Officiel, JFK en National Geographic

martijnsenders.com