MidWest

MidWest is een sociale onderneming, een community enterpriseopgericht in 2012 om een monumentaal schoolgebouw in Amsterdam West weer een levendige publieke functie te geven door plek te bieden aan lokale doeners. Sociale impact maken is hun doel en dat doen ze met een verdienmodel door de verhuur van zalen en werkplekken. Geld verdienen is voor hun geen doel maar een middel om de stad prettig en leefbaar te houden voor iedereen. 

Bezoek eens het cafe in de gymzaal van MidWest, het hart van het gebouw. Van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur geopend. Hier loop je gewoon binnen voor een koffie met kletspraatje.

inmidwest.nl

Gemeente Amsterdam

De Gemeente Amsterdam steunt allerlei sociale projecten en ook het Sopho event. Na een spannende pitch hebben wij vanuit stadsdeel West – Baarsjes – Mercatorbuurt een subsidie ontvangen die de kosten van onze locatie dekt.

Daarnaast vult de gemeente ook nog 10 plekken op ons evenement. Deze 10 plekken worden gevuld door mensen die veel baat hebben bij een goede portretfoto in hun zoektocht naar een baan. Met een kwalitatieve portretfoto helpen wij hen bij het maken van een goede eerste indruk door middel van hun C.V.

 

Brouwerij de 7 Deugden

Het Sopho event kan niet bestaan zonder de hulp van vele vrijwilligers. Aan het einde van beide dagen proosten wij met onze vrijwilligers op hun harde werk en hulp tijdens het evenement. En dat proosten doen wij met speciaal bier van een hele bijzondere Brouwerij, De 7 Deugden.

Brouwerij De 7 Deugden is geen gewone brouwerij. Ze zijn in alles speciaal. Allereerst als het gaat om hun bieren zelf. Hun meesterbrouwers maken bieren met volstrekt unieke, uitgesproken smaken. Hun hartslag gaat omhoog als ze, met gedurfde recepturen en verrassende ingrediënten, oorspronkelijke bierstijlen een nieuwe draai weten te geven.

Net zo speciaal als hun bieren zijn de mensen die bij hen werken. Voor 80% zijn dat mensen voor wie een gewone baan niet vanzelfsprekend is. Zij gaan elke dag, ondanks hun beperkingen, met frisse moed aan de slag om samen met de brouwers de heerlijkste speciaalbieren van Amsterdam te maken.

Benieuwd naar deze speciaal bieren van deze unieke brouwerij? Ontdek dan hier hun verkooppunten op www.de7deugden.nl.

 

CameraTools

CameraTools sponsort het Sopho event met een aantal benodigde materialen voor op de verschillende sets.

Op zoek naar de beste camera, objectief of andere foto- of video-accessoires? Dan ben je van harte welkom bij CameraTools: dé foto- en videospecialist, met een prachtige showroom in Apeldoorn. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe camera of enkel een geheugenkaart nodig hebt, zij nemen de tijd voor je met professioneel advies op maat en alleen de beste merken en producten.

Met een bijzonder ruim assortiment, heel veel direct uit voorraad leverbaar, voor een goede prijs snel bij jou in huis. Voor de beste camera’s, objectieven, en alle accessoires die bij fotograferen en filmen komen kijken kun je altijd terecht bij CameraTools!

www.cameratools.nl

Logoprint

Tijdens het Sopho event lopen er veel verschillende vrijwilligers rond, van de fotografen tot de visagisten en van de editors tot aan de hostesses. Om aan iedereen duidelijk te maken wie betrokken zijn bij het Sopho event steekt Logoprint ons allemaal in een mooi shirt, bedrukt met ons logo.

Bij Logoprint kun je terecht voor bedrukte relatiegeschenken, reclame-artikelen, promotietextiel en beroepskleding.

Voor hun gehele assortiment bekijk www.logoprint.nl

Marsmedia

Onze mooie branding en website hebben wij te danken aan Marsmedia. Bij Marsmedia zijn ze er trots op bedrijven en organisaties te mogen helpen. Niet alleen met het design, ook bij de algehele groei van een bedrijf. Ze zijn een team van creatieve professionals, gevestigd in Amsterdam. Ze maken gebruik van design, passie en technische kennis, en kunnen een hoogwaardig, uniek en consistent werk leveren dat een bedrijf vooruit brengt.

Benieuwd naar hun werk? Bekijk dan hun website www.marsmedia.nl.

Albert Heijn Lindeman - Jan Evertsenstraat

Tijdens event werken we met een strak tijdschema voor alle visagisten, hostesses, editors, assistenten en fotografen. Dit harde werken vraagt natuurlijk om een goed gevulde maag en daar helpt Albert Heijn Lindeman aan de Jan Evertsenstraat voor.

Voor beide dagen verzorgt deze Albert Heijn voor ons een rijk gevulde vegetarische lunch. En geheel in stijl met het thema geven zij ons deze boodschappen mee in duurzame draagtassen. Fantastisch hoe het team van deze Albert Heijn ons meedenkt in het tegengaan van het gebruik van wegwerpplastic.

Albert Heijn Lindeman – Jan Evertsenstraat

Bo-Bottles

Wij zijn trots dat wij Bo-Bottles als partner mogen verwelkomen op het Sopho event. Bo-Bottles is namelijk een in Nederland ontworpen, glazen designfles met afschroefbare bodem. Ze zijn duurzaam doordat alle onderdelen vervangbaar zijn, gezond omdat de fles is gemaakt van Borosilicaat glas en niet van schadelijk plastic en de fles heeft een 100% lekvrije afschroefbare bodem zodat de fles vanaf de onderkant gevuld kan worden met o.a. ijsblokjes en vers fruit. Daarnaast is Bo-Bottles Business Angel van de Plastic Soup Foundation.

Bo-Bottles zal ook tijdens het event aanwezig zijn en je kan de flessen kopen met een unieke korting tijdens het Sopho event. Wil jij alvast deze unieke flessen bekijken of bestellen? Kijk dan op https://www.bo-bottles.com/shop/